Träningsjunior 9-21 år

Träningsjunior 9-21 år riktar sig till en breda massan av juniorer som tycker om att träna och spela golf tillsammans med sina kompisar samtidigt som de utvecklar sin golf i grupper anpassade till ålder och nivå. Träningsjunior passar alla juniorer, nybörjare som såväl erfarna.

Bra att veta

Hos oss kan junioren själv välja om de vill träna organiserat 1 eller 2 gånger/vecka. Allt beror på intresset och vad de själva vill lägga ned för tid på golfen.

1 träning/vecka: För de som önskar att träna 1 gång/vecka ska kan man göra det. Träningen är under 55 min med olika teman för varje vecka.

2 träningar/vecka: För de som vill träna 2 gånger/vecka så kan man göra det. En utav träningarna är mer slaginriktade med fokus på att träna på golfens olika moment under 55 minuter. Den andra träningen är en spelträning som kopplar ihop veckans tema med spelträning på banan under varierade former.

Termin: Vårtermin vecka 17-23 & hösttermin vecka 34-40.

Kostnad: 1100kr/termin alt. 2200kr/termin.

Anmälan: Anmälan sker via anmälnings formulär på hemsidan när vi öppnar upp för en ny termin. Har du varit med i förgående termin kommer du automatiskt bli anmäld till i nästa termin. Ska du inte fortsätta behöver höra av dig till oss.

Spelträning

För de som tränar 2 gånger/vecka så gäller en spelträning på vår 9-hålsbana; Kungsbanan. Inför varje vecka måste ni anmäla er till spelträningen via MinGolf.

  1. Följ länken nedan för att anmäla er till spelträningen inför varje vecka.
  2. Logga in med Golf-id och lösenord.
  3. Välj tidig eller sen starttid (första start 16.30).
  4. Skicka in din anmälan senast söndag kväll.
  5. Startlistan publiceras online samt skickas till e-post kopplad till spelaren vid lunch varje måndag.

Ansvariga tränare

Lisa Fransson

Lisa Fransson

Idrottsansvarig & tränare

lisa@forsgarden.se / 0723253410

Albert Petersson

Albert Petersson

Tränare

albert@forsgarden.se