Golfkul 5-8 år

Golfkul är till för de allra minsta som vill ha en lekfull och lättsam introduktion till golfen. Här tränar barnen en gång i veckan under ledning av våra ledare i klubben och där föräldrar är välkomna att hjälpa till!

I Golfkul leker vi mycket för att skapa en trivsam miljö på golfbanan samt arbetar utifrån Golfäventyret för att barnens väg till gröna kort ska bli tydligare. Golfäventyret är ett material från Svenska Golfförbundet som är skapat där vägen mot grönt kort sker via flertal klara-av övningar som är anpassade efter barnens nivå. Spelet ligger i fokus och alla barn får en egen Golfäventyret bok.

Bra att veta

Termin: Vårtermin vecka 17-23 & hösttermin vecka 34-40

Kostnad: 900 kr/termin. Betalas vid anmälan.

Anmälan: Anmälan sker via anmälnings formulär på hemsidan när vi öppnar upp för en ny termin. Har du varit med i förgående termin kommer du automatiskt bli anmäld till i nästa termin. Ska du inte fortsätta behöver höra av dig till oss.

Just nu är det fullt i Golfkul för terminen! Vänligen hör av er om ni är intresserade av våra sommarläger för barn eller inför höstterminen. Nedan kan ni anmäla ert intresse för Golfkul hösten 2024! 

Intresseanmälan - Golfkul höst 2024

Ansvarig tränare

Lisa Fransson

Lisa Fransson

Idrottsansvarig & tränare

lisa@forsgarden.se / 0723253410