Gästspel på Forsgårdens GK

 • Vi bjuder på banguide!

  Vi är angelägna om ett bra tempo på banan och att det inte skall vara några förseningar. Därför erhåller du den exklusiva banguiden Strokesaver utan kostnad vid erläggande av full greenfee. Vi har också 10 minuter mellan bollarna.

 • Bokning upp till 30 dagar före spel!

  Som greenfeegäst kan du boka starttid upp till 30 dagar före spel, med undantag av helgdagar mellan kl.07:00-13:00 då våra medlemmar kan spela med sina gäster.  Vid önskemål om bokning mer än 30 dagars framförhållning kontakta kansliet. Då debiteras 100 kr i förbokningsavgift per spelare.

 • Handicap och medlemskap

  För att spela på Slottsbanan (18 hål) och Kungsbanan (9 hål) ska du vara  medlem i en golfklubb. Max hcp i bollen får vara 144

 • Hyr en golfbil

  Banan är visserligen lätt att gå, men det finns möjlighet att  hyra en bil hos oss. Vi har flera nya miljövänliga (eldrivna) bilar. B-körkort krävs.
  I shopen finns också vagnar att hyra.

 • Risk för frost

  Vi vill informera dig om att vid frost är banan stängd och vi har inga möjligheter att förskjuta starttiderna. Det innebär att om det är frost vid den tidpunkt du har en starttid förverkas denna. Tack för din förståelse och för att vi alla tar hand om banan på bästa sätt!
 • Boende

  Hotell Halland ligger centralt i Kungsbacka några minuter med bil från klubben se deras hemsida. Säröhus Hotell ligger i Särö ca.15 min från Kungsbacka klicka här för infomation om Säröhus. Prova även att sök hotell på Trivago. Vi rekommenderar gärna Hotel Gothia Towers centralt i Göteborg med Liseberg som närmaste granne, därifrån kan du åka pendel eller bil på ca 20 minuter.

  Är du greenfeegäst och har en egen husbil med, så finns el-stolpar att hyra på klubbens parkering. 200 kr per dygn (med tillgång till klubbhusets duschar och toaletter)

Välkomna till Forsgårdens Golfklubb!