Forsgårdens Golfklubb

Välkommen! Mitt i idylliska staden Kungsbacka hittar Du Forsgårdens Golfklubb.

Klubben är idag en 27-hålsanläggning med ca 2000 medlemmar, årligen ca 4 000 gäster, trivsam klubbgemenskap, tävlingsverksamhet och träning för alla åldrar och nivåer.

I klubbhuset inryms en populär restaurang; Robin´s på Forsgården med välsmakande menyer från frukost till á la carte. Här finns reception och en välsorterad Golfstore shop där du finner utrustning, mode, skor och inte minst våra skickliga tränare.

I anslutning till klubbhusområdet finns vår drivingrange med tillhörande studio där våra tränare ger lektioner. Intill klubbhuset, vid 18:e green ligger vår konferensavdelning och ett välutrustad gym. Omklädningsrum finner du i bottenvåningen på klubbhuset. I anslutning till banan finns även två padelbanor.

1993 och 1996…

…arrangerade Forsgården Scandinavian Masters.  Med ödmjuk stolthet förvaltar vi denna historik och gläds åt att betraktas som en mastersbana. Arvet förpliktigar. Att leva upp till förväntningar i kvalitet, upplevelse och service är vår främsta uppgift.
Klubben har även arrangerat ANNIKA Invitational Europe och Lag EM för flickor.
På den här sidan finner du information om klubben, dess styrelse och kommittéer.

Söker du information om våra medlemskap, kolla tävlingsprogrammet, läsa om våra banor eller boka starttid? Under varje rubrik på startsidan finns mer information!

Än en gång, varmt välkommen till Forsgården!

Vår vision

Vi skall vara det första alternativet för dagens och morgondagens golfare i Göteborgsregionen. Vi ska ge en upplevelse i särklass, för alla i en välkomnande miljö.

Vår verksamhetsidé

Forsgården – Golfklubben mitt i centrala Kungsbacka som till sina medlemmar, samarbetspartners och gästspelare erbjuder en helhetsupplevelse med golfspel och social gemenskap på högkvalitativa och utmananden banor.